МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Позитивни на коронавирусот во ЦЈЗ во Кавадарци се евидентирани 15 случаи,3 се во Росоман и 6 во Неготино.Тие се на возраст од 20 до 71 година.

Позитивен е еден ученик во село Сирково поради што во изолација се 14 ученици и 10 наставници.

Во Општата Болница во Кавадарци на лекување од Ковид 19, заклучно со вчерашниот ден имало 50 граѓани. Тие биле во општа стабилна состојба.