МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Дениновиве Општина Кавадарци спроведува зимско кастрење на дрворедите во градот.Стручните работи и износот на дрвната маса го изведуват вработени на ЈП Комуналец.На помош е ставена и механизацијата на компанијата „Метал Апостолов„.

Досега кастрењето е завршено на улиците„МХВ-Јасмин„ денеска и утре продолжува на „7 Септември„ , потоа на „Шишка„.

Инаку се интервенира и на повик или по потреба на граѓани и правни лица каде постои реална потреба од сечење или кастрење на разни дрвни видови.

132564006_403725921053005_1653243295074020117_n