МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На ден 25.07.2017г. во 10.30 ч. во ПС-ОН Кавадарци од Здравствен дом - Кавадарци е пријавено дека изведувајки земјоделски работи на лозов насад во атар на с.Трстеник сопственост на АД „Гоце Делчев“ од Кавадарци со прегазување со трактор со тешки телесно повреди се здобило лицето Б.С.(54) од с.Трстеник – кавадаречко, кој по укажаната помош во ЈЗУ Општа болница - Кавадарци е префрлен во ургентен центар во Скопје.