МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во Кавадарци заразени од коронавирус се евиденитирани 25, во Росоман-3 и 3 во Неготино.Позитивните на Ковид 19 се на возраст од 13 до 70 години.Меѓу позитивните има евидентиран еден здравствен работник од Росоман.