МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во рамките на одбележувањето на Св. Трифун,празникот на лозарите, денесka во Винскиот Музеј во Кавадарци се изврши оценување на виното и алкохолни пијалоци, од страна на енолози под водство на проф.Михаил Петков. Настанот е во организација на Здружение Винотек - Кавадарци.

148649624_217239276791187_5755441311844017879_n 149121453_217239200124528_3951549092110262450_n