МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Комуналната изградба во општина Кавадарци се реализира со не смален интензитет. Викендов се асфалтираше улица „Браќа Џунов. Увид во градежните работи изврши градоначалникот Митко Јанчев и најави дека во наредните денови ќе се работи и на други улици...