МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Оперативата на градежната фирма „Градба промет“ од Кавадарци работи на пробивање крак од ул. „Вуко Каров“ во населбата „Парк“. Според проектот на Oпштина Кавадарци се гради нова улица во должина од 140 метри. Проектот се реализира како дел од програмата за комунална изградба. извор: Кабинет на Градоначалник Митко Јанчев 165423693_2994585687432139_5455579750498096907_n 165065910_2994585677432140_5881698184980723049_n 165178625_2994585674098807_3370100079898857739_n