МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Деновиве завршува проектот за поставување на ново улично осветлување во село Возарци. Оваа интервенција опфаќа поставување на нови канделабри со економични и модерни светилки на влезот на селото како и на потегот од 200 метри пред влезот во новата детска градинка. Исто така ќе се изврши и промена на постоечките светилки на главната улица во селото.

извор ; Кабинет на градоначалник на Општина Кавадарци : Митко Јанчев