МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци учествува со сопствени средства во проектот „Изградба на сервисна улица „1“ и станбени улици „2“,„3“ и „4“ во ДУП „Дисанска“ во Општина Кавадарци“. Вкупната проценета вредност на предлог-проектот изнесува 6 305 153 денари а локалната самоуправа учествува со средства во износ од 3 152 576 денари. Градоначалникот Митко Јанчев зборува за овој проект.

https://www.facebook.com/watch/?v=4432266233453493