МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

СОУЗШ“ЃОРЧЕ ПЕТРОВ!„ ОРАНИЗИРА ОДЛИЧЕН УПИСЕН ДЕН СО ЗАПОЗНАВАЊЕ СО НАСОКИТЕ ЗА ШКОЛУВАЊЕ НАРЕДНАТА УЧЕБНА ГОДИНА.

Штандовите ги посетија повеќе ученици од училишта од регионот.

Училиштето го посетиија Министерката за образование и наука Мила Царовска и градоначалникот Митко Јанчев .Директорот Горан Велковски им ги соопшти предностите за запишување нови ученици овде.Дуалното образование годинава е најактуелно а во рамки на кампањата „Учи паметно - работи стручно“,што овозможува школување и практична настава.

184092493_1131444487339979_4595165863640123780_n276