МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска отворен ден за упис на нови ученици беше организиран во СОУ“ К.С.Брко“.Овде присусвтвува и градоначалникот Митко Јанчев и министерката за образование и наука Мила Царовска.Директорот Драги Ташев ги запозна со можностите за упис нареднта учебна година.

Тие присуствуваа на отворениот ден што училиштето го организира со компаниите кои се вклучени дуалното образование, а во рамки на кампањата „Учи паметно - работи стручно“