МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

СТОП ЗА НАСИЛСТВОТО Во Винскиот музеј Комисијата за еднакви можности на Општина Кавадарци одржа панел дискусија на тема "Стоп за насилството" со што го одбележа меѓународниот ден за борба против тортурата и насилството. На панел дискусијата говореа Марија Камчева, советничката Др. Виолета Димитрова и Кристина Ангелова од Центарот за социјални работи .Кристина Ангелова од Центарот за социјални работи . 206130682_4514409948603089_8417001942099225569_n 206245695_4514410108603073_2033910528901289496_n (1)