МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ДЕНЕСКА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ОДРЖА ВМРО ДПМНЕ КАВАДАРЦИ .ОПОЗИЦИЈАТА НОВАТА ЕКОЛОШКА ТАКСА СО ЗГОЛЕМУВАЊЕТО НА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ЈА НАРЕКУВА КРИЗЕН ДАНОКЌ