МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

По повод годишнината од трагичната загуба на еден млад живот се организира голема крводарителска акција во чест на Марјан Захарчев.

Акцијата во чест на Захарчев е наречена "За хуманиот со хуманост". Aкцијата ке се одржи во Домот на културата „Иван Мазев Климе “ на ден 08 јули во четврток од 9 до 14 часот.

Се повикуваат сите кој можат да донираат крв за спас на нечиј живот да дојдат и да дарувата крв.

За првите 50 доброволни крвадарители следуваат бесплатни маици со логото на акцијата.

211727480_924843561396856_2021009552288007984_n