МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ДИНАСТИЈА НА КАВАДАРЕЧКИ НАЧИН ...

-Време за хумор и сатира- кога се смееше цело Кавадарци апотоа и Македонија

-РАДИО КАВАДАРЦИ -„Династија на кавадаречки начин„

ФОТО:-Костурот од екипата 1985-та-у канцеларијата каде се пишуваше сценариото.