МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

,,ЈП Комуналец Кавадарци апелира до граѓаните на град Кавадарци и околните села за рационално користење и употреба на водата, односно да се избегнува полевање поголеми површини и непотребно трошење на водата за време на летните денови.

Исто така Ве известуваме дека ЈП Комуналец формира тимови кои ќе ја следат состојбата по дворовите и површините и секое нерационално трошење на водата ќе биде санкционирано,,.

Соопштението со граѓените е проследено и од Локаланата самоуправа и ЈП „Комуналец.