МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На 09 ноември 2017 год. четврток, градоначалникот Митко Јанчев имал приемен ден и оставрил средба со 40 граѓани.

Првиот ден наменет за прием и разговори со граѓаните на градоначалникот е зад нас.Тој според известувањето од Кабинетот остварил средба со на 9 ноември се сретнал со 40 граѓани. Се разговарало за нивните проблеми, поплаки и пофалби. „Градоначалникот Митко Јанчев најави дека ќе биде секогаш тука за граѓаните преку ваквите средби, теренските активности и преку проектот “Мој општинар“ кој ќе биде реализиран за кратко време. Наредниот четврток повторно ќе има приемен ден. Секој граѓанин кој што сака да оствари средба со градоначалникот може да го закажи својот термин во Граѓанскиот услужен центар„ се вели меѓу другото во известувањето на јавноста.