МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На почетокот на месец септември годинава од 11 до 18 .09.2021,во манастирот,, Свети Ѓорѓи,, Полошки во близина на Тиквешкото езеро се одржа, 34- Копаничарска колонија 2021 .Како што сме известени од еден од учениците Кристина Лостова, на Колонијата учествувале 9 уметници копаничари.

Таа траеше пет дена и како што рековме се одвиваше во прекрасниорт простор на Полошкиот манастир.

241985383_4418691711585723_5981525590656540330_n 241775339_1059150844893606_4910564146574521448_n