МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ДЕНЕСКА ВО 17 ЧАСОТ НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД ВО КАВАДАРЦИ КЕ БИДЕ ОТВОРЕНО БАЛКАНСКОТО ПРВЕНСТВО ВО РИБОЛОВ НА ПЛИВКА .ПРВЕНСТВОТО0 КЕ СЕ ОДРЖИ НА ТИКВЕШКОТО ЕЗЕРО НА 2 И 3 ОКТОМВРИ .

ПРВЕНСТВОТО ГО ОРГАНИЗИРА РИБОЛОВНАТА ФЕДЕРАЦИЈА Н А МАКЕДОНИЈА А ДОМАЌИН Е РИБОЛОВНОТО ДРУШТВО ,,ОСКАР,,

ГИ ПОКАНУВАМЕ СИТЕ ЉУБИТЕЛИ НА РИБОЛОВОТ ДА ПРИСУСТВУВААТ НА ОТВАРАЊЕТО И НЕПОСРЕДНО ГО СЛЕДАТ НАТПРЕВАРОТ.