МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска во ООУ ,,ТОШО ВЕЛКОВ ПЕПЕТО,, се одржа еколкошка активнот ,,Екологија секој ден,, во која покрај ученици се вклучија и наставници и вработени во училиштето.

Се работи за проект на ,,Еко Еразмус,,- преку кој учениците од ООУ Т.В.Пепето ке заминат за Полска

М.В.

246219733_1786007364942911_9115942990399280022_n 246475208_892996281591788_4611777568567403468_n (1)