МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Левица -огранок Кавадраци со мејл се обрати до РТК.МК и објасни зошто не присуствуваат со својоит носител на советничка листа на денешното кафе пиење и средба со староновиот градаоначалник на Кавадарци Митко Јанчев.

Тие велат :

„Ја одбив поканата за "утринско кафе" кај градоначалникот кој ќе се обиде да воспостави уште еден нем советнички состав каде се гласа без право на збор!

Одлуките ќе се донесуваат во сала, со пренос во живо, за народот кој не одбрал да е свесен што му се случува. Шминката не поминува во уште 4 години!

Се надевам дека не сите од техничката служба во општинската зграда се партиски вработени, па има барем еден што знае да пушти лајв стрим. Се гледаме на конститутивна седница! „ се наведува мешу дреуготго во дописот до нас.

Не го коментираме мејлот , иако имаме наше толкување на работите, на кои имаме право како новинари , но во прилог на конструктивноста која треба да ја има Советот на Општина Кавадарци со сите чинители на ова тело заедно со градоначалникот. Овојпоат нема да искоментирамер.Впрочем ние и досега како медиум главмо информираме а помалку или воопшто не коментираме , иако со Закон го имаме правото на наше гледање на работите, право кое ќе го искористиме тогаш кога НИЕ ќе оцениме кога.

Мејл на Огранок на Левица-Кавадарци:

Untitled