Денеска во посета на Општина Кавадарци беше Амбасадорот на Италија во Македонија Андреа Силвестри .Тој се сретна со градоначалникот Митко Јанчев , а за впечатоците од средбната изјава имаме од Јанчев.

258783654_1476266416088433_3648375811260508132_n