МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска симбилично градоначалникот Митко Јанчев ја посети Централната градинка ,,Рада Поцева,, и со директорката Цанка Добринова и Дедо Мраз доделија новогодишни пакетчиња.

Во ова прилика Јанчев и Добринова доадоа изјави во кој накратко ги објаснија заложбите за вложувањата во воспитно образовната дејност кај нас.

268445640_301883378546282_1094348378249248292_n 269249486_642979053549893_3296750308148159453_n 269688224_661288081550112_1336006509036520575_n