МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска во Ваташа пред Спомен куќжата на народниот херој се чествуваа 79 години од неговата смрт во Скопскиоит окружен затвор 1943 година.Пред неговата биста денеска беа положени свежи цвеќиња од следбеници на НОБ, преставници на локалната власт, партии, пратеници,образовни установи, музеј и граѓани.

270235751_5148543125189765_5426014724191731728_n 270263659_5148542945189783_1692530232210277863_n 270309840_5148543368523074_102718164546777024_n 270580142_5148543491856395_5819339849945433146_n 271143129_5148543018523109_6241556390480968401_n 271153459_5148543711856373_7127195313735558921_n 271296788_5148543245189753_6219351716820121622_n 271237394_5148542381856506_2131696058417816366_n 271211027_5148543575189720_2674607728541017657_n 271210203_5148542558523155_1227416207802488374_n 271210027_5148542825189795_9055977309702212890_n 270235751_5148543125189765_5426014724191731728_n