МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

По повод 150 годишнината од раѓањето на Гоце Делчев учениците од 8 а и 8 б одд членови на историската секција на ООУ,,Д.А.Габеророт“- Ваташа, изработија проект под менторство на нивниот наставник по историја Моника Василевска.

Документарниот филм го изработија учниците од ООУ „Димката Ангелов Габерот“ - село Ваташа