МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ОК НА ВМРО-ДПМНЕ КАВАДАРЦИ ДЕНЕСКА ОДРЖА ПРЕС КОНФРЕНЦИЈА НА МЕСТОТО НА НЕПОСТАВЕНАТА НАДГРАДБА НА ДЕЛ НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ КАВАДАРЦИ НЕГОТИНО , НА ДЕЛОТ ПРЕД НАСЕЛБАТА ГЛИШИЌ.НА ПРЕСОТ ЗБОРУВАШЕ СОВЕТНИЧКАТА И ЧЛЕН НА ВМРО-ДПМНЕ - Ратка Росоманска.