МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Превентивна акција на Кавадаречката полиција за заштита на шумите од пожари, како резултат на одржаната Советодавна група на граѓани на ден 12.03.2019 година на која присуствуваа сите одговорни субјекти за превенција и спречување на пожарите на отворен простор, а присуствуваше и градоначалникот на Општина Кавадарци. Со ваквите превентивни акции на граѓаните преку едукативни флаери уште еднаш им се укажува да внимаваат кога се во природа и кога палат оган да ги превземат сите неопходни мерки за обезбедување на просторот за да не дојде до проширување на огнот и до зафаќање на големи површини.

54419056_603339326806463_33538824088846336_n.jpg

54405571_266657647555366_3989985224543961088_n.jpg