МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Домот на културата, се одржа трибина од отворен карактер, на тема ,,Унапредување на стручните средни училишта " со претставници од министерството, заменик градоначалникот Тони Нешковски, градоначалникот на Општина Неготино Горан Стојанов, претставници од фирми и компании.Се дискутираше за искусија, размена на предлози, мислења, се во интерес на стопанството и идните средношколци .