МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Акција на Еко живот и Банка за храна Кавадарци

Волонтерите на Еко живот и Банка за храна Кавадарци и вечерва ги потсетија кавадарчани дека со еден мал хуман гест можат да усреќат многу луѓе. Тие делеа флаери на поставен штанд пред КАМ маркет и воедно собираа донации во храна и други производи кои им се потребни на најранливите семејства. За самата акција говореше Роберт Паризов

viber_image_2022-06-28_22-37-34-982 viber_image_2022-06-28_22-37-34-417

М.В.