МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Комисијата за еднакви можности организира едукативен настан под мотото ,,Твојата битка со ракот е наша заедничка борба"Здравјето на мажите и жените е од непроценлива важност и предуслов за квалитетен животГости на настанот беа професионалци од областа на здравството кои се вклучија во борбата против рак на дојка и имаа одлични излагања.

viber_image_2023-10-31_10-19-58-642 viber_image_2023-10-31_10-19-58-710 viber_image_2023-10-31_10-19-58-774 viber_image_2023-10-31_10-19-58-856 viber_image_2023-10-31_10-19-58-923