МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Постои релна опасност заради зачестената кражба на спојни елементи гаражата да се сруши

Ако се сличи трагедија тогаш ке биде доцна.Затоа е добро да се преземат навремени мерки да се заштити Монтажната гаража ви близина на Паркот спроти Полицијата од насилна демонтажа.Овде (на двете платформи ) одеднаш можат да се паркираат над 90 возила.

19420815_10213086663257199_2818095100425663622_n_1.jpg

Според она што е очигледно извадени се повеќе стеги или држачи на столбовите внатре во големата градска лимена гаража, на долниот приземен дел. Нагласуваме кровот(горниот дел на платформата на гаражата исто така се користи за паркирање на сите видови возила ) .За кражбата веројатно познато им е и на полицијата но и Локалната смоуправа, кои службено не известија за случајот .Веруваме дека ке бидат преземени брзи мерки на заштита со оглед на големата штета која се прави но и реалната опасност од попушнатање на статиката на гаражата и можноста од рушење на истата.

19420815_10213086663257199_2818095100425663622_n.jpg

- Каков народ сме ? За кого се праве ова, па клупи, паркови, лулки... Никаква грижа за тоа што е заедничко, на градот, на заедницата....не само што не се чува, туку и да се ,,дрпне,, ако може“- наведува на свотот фејсбук статус еден наш сограѓанин очигледно загрижан за ова појава која зачестува во делот на насилството и вандализмот врз комуналната опрема и други јавни објекти

Се што може да се спречи добро е да се направи час поскоро.