МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Панов зборуваше за изградбата на : кејот,новата зграда на музејот,реконструкцијата на Градскиот стадион,НВО Центарот и Центарот за вработување

Градоначалникот на Кавадарци Александар Панов денеска ја одржа втората прес конференција на отворено пред објекти кои за време на неговиот манадатен период се изградени,реконструирани и пуштени во работа.Тој уште еднаш ги покани Социјалдемократите да излезат и јавно проговорат за изградени капитални објекти од нивното практикување на власта.(-Видео-)