МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ГРК ТИКВЕШ 2014 го продолжи договорот за соработка и донација од општествено одговорната компанија Кожувчанка. Останува само да бидеме сведоци на големи успеси кои ќе ги направат кавадарчани горди.