МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ГРК ТИКВЕШ 2014 во Петок, 02.09, со почеток во 18 часот, ќе одигра пријателски натпревар со екипата на РК Олимијакос. Средствата кои ќе бидат собрани се наменети за донација на ,,МАЛ ГРУПЕН ДОМ ЗА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛИ``. Да ја покажеме нашата хуманост.Да подадеме рака онаму каде е најпотребно. Се гледаме во с.с. Јасмин, Кавадарци.„ Се вели во известувањето до јавноста од ГРК Тиквеш 2014.