МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Изложба од хуманитарен карактер во Неготино

Во пресерет на новогодишните празници децата од Неготино кои ја посетуваат работилницата на „Мис Креатив„ изработија слики, кои по пат на продажба ке обезбедат средства наменети за купување подароци за децата од ранливите категории од Неготино.