МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

СЕ САНИРААТ ТРОТОАРИТЕ НА УЛИЦАТА „ПЕКАРЕВ“

Убавото време придонесе да се интензивира санирањето на сообраќајната инфраструктура во Неготино. Во моментов се санираат тротоарите на улица „ Пекарев“ која е една од пофрекфентните улици во централното градско подрачје .Според проектот предвидено е да се изврши замена на оштетената подлога со тампонски слој, да се прередат бекатон коцките и рабниците од тротоарите како и замена на оштетените елементи од истите. Се очекува градежните активности да завршат во рок од две до три недели. Изведувач на работите е фирмата „ПАВЕР ТРЕЈД ДООЕЛ“ - Кавадарци, а надзорот е на фирмата „МГ ПРОЕКТ ДООЕЛ“ - Скопје

м.в.

153122282_732082227483048_4824210007500912079_n