МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На 10-ти март 2019 година во пожар целосно изгоре домот на Илија Ѓуровски (Маршалот) во Росоман. Истиот ден Општина Росоман интерервенира и му обезбеди сместување на семејството чија куќа се запали , во објект во близина на опожарениот дом и му овозможи да се згрижи.

53723645_2399114350107644_3609649828780310528_n.jpg53813300_2399114376774308_7766271864489377792_n.jpg