МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Децата од Детската градинка„Праскичка„ денеска ја посетија Локалната самоуправа во Росоман.Притоа тие се сретнаа со новиот градоначалник Бранко Јанев, со кого поразговараа за работи шти нив ги интересираат.Со најмладите жители на Росоман беа и нивните наставнички.

25498221_1786911524661266_1690376032200583418_n.jpg