ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА ОЦЕНКА НА ДОМАШНИ ВИНА И РАКИЈА

Општина Росоман со цел скромно да го прослави денот на лозарите и винарите,ги повикува сите кои сакаат нивните вина и ракии да бидат оценети од стручна комисија оставена од енолози,да се пријават кај Костов Љупчо,мобилен 071 324 557,или во просториите на Општина Росоман.

51010751_2335560703129676_7552591331638378496_n.png