Вчера започнаa градежните активности за изградбата на улицата "Пере Тошев" во Росоман.

За периодот кој што следува од Локалната самоуправа најавуваат изградба на уште неколку улици во општина Росоман.На тој начин ќе се продолжи со реализирање на

на барањата на граѓаните.

277742259_137328655492734_8597852783452575451_n 277789628_137328748826058_9005336769986840417_n 277751903_137328622159404_5286130312991097699_n 277785398_137328695492730_3560596383129086195_n