МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Највредните трофеи во европскиот фудбал ќе го одминат Кавадарци

Во пресрет на најголемиот спортски настан во историјата на Македонија, финалето на Европскиот Супер Куп меѓу Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед, фудбалските фанови во Македонија имаат прилика да се сликаат со највредните фудбалски пехари - Лига на Шампионите, Европска лига и Супер Куп.

За жал, Кавадарци не е на листата на градови во кои ќе патуваат трофеите.Зошто?!!..немаме податок па затоа секој што ќе сака да се слика со вредните трофеи, ќе мора да отиде до соседно Неготино.

Пехарите ќе бидат изложени во четврток, 3 август во периодот од 10 до 12 часот.

По Неготино, пехарите ќе бидат изложени и во Струмица, Штип, Куманово и Скопје. Вчера пехарите беа поставени во Тетово и Охрид, а денес во Битола и Прилеп.