МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Kako што ветија :Фудбалерите на Тиквеш и тренерот Димитковски, ГФК Тиквеш од средбата со Партизан и од Обршани се враќаат со три бода. Трите бода залужено одат на контото на ГФК Тиквеш.Головие ги постигнаа Марјан Ристовски и Ѓорѓи Мојсов.Засега се оди според планот.