МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во саботата вечерта / 26/27 октомври 2019/ , засега oд непознати сторители се исечени стативите на ГФК ТИКВЕШ 1930.Градоначалникот Митко Јанчев и претседателот на УО на ГФК Тиквеш- 1930 -Миле Масларков со изјави за настанот.Полицијата изврши увид и ќе поднесе пријава протицв непозанти лица.