МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Соопштение на Општина Демир Капија

Во рамките на манифестацијата

"НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019" го организира настанот:

БАЗАР НА ВИНО, РАКОТВОРБИ И ПРОИЗВОДИ ОД ТРАДИЦИОНАЛНИ ЗАНАЕТИ

Општина Демир Капија на располагање има 12 тезги, кои што ќе ги изнајми без надоместок за ден 14.02.2019 година (четврток).

Пријавувањето за добивање на тезга на плоштадот во Демир Капија, за продажба на вино, ракотворби и производи од традиционални занаети ќе биде до 13.02.2019 година.Повеќе информации ќе добиете на телефоните:

043 364 100 и 075 647 677

Или во просториите на ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА секој работен ден од 08 до 16 часот.

ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА