МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

СООПШТЕНИЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА

Општина Демир Капијаво рамките на манифестацијата

"НЕДЕЛА НА ТРАДИЦИЈАТА Св. ТРИФУН 2019"

ги организира настаните:

НАТПРЕВАР ЗА НАЈДОБРА ДОМАШНА РАКИЈА

НАТПРЕВАР ЗА НАЈДОБРО ДОМАШНО ВИНО

Ги известуваме сите заинтересирани кои што сакаат да учествуваат во овој натпревар дека може да го пријават своето учество во натпреварот до 08.02.2019 година. Земањето на мостри на вино и ракија од домовите на пријавените учесници ќе се прави на 11.02.2019 година (понеделник).

Повеќе информации ќе добиете на телефоните

043 364 100 и 075 647 677

Или во просториите на ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА секој работен ден од 08 до 16 часот

ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА