Одговор на Панов за последната реакција на ОО на СДСМ за потребата од детската градинка во Кавадарци

На средба со новинарите денеска градоначалникот на Општина Кавадарци Александар Панов на јавноста и појасни за недоразбирањата и препукувањата кои во последните денови на релација ОК на ВМРО-ДПМНЕ-ОО на СДСМ за главна тема ја имаат изградбата на нова Детската градинка.Денеска на пресот во простириите на новата Детска градинка- во кругот на Здравствен дом Кавадрци која е во завршна фаза на уредување беше и претседателката на Советот и претседеател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Горица Пеливанова- Вилхелм и директорката на ОУДГ„Рада Поцева„ –Цанка Добринова.(изјава).