МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Кожувчанка“ од Кавадарци како општествено одговорна компанија повторно ја покажа својата хуманост.

„Кожувчанка“ денеска донираше 15.000 литри „Изворска“ за настаданите од вчерашното невреме во тетовско.

„Кожувчанка“ како компанија која секогаш ја покажува својата хуманост и општествена одговорност и овој пат се реши да донира 15 илјади литри изворска, негазирана вода, со цел да им се помогне на настраданите колку е можно повеќе.“ велат од компанијата и се надеваат дека нивниот пример ќе го следат и други комапнии во земјава и ќе им помогнат на настраданите.

И во изминатиот период оваа компанија донираше од своите производи на настрадани од поплави во земјава и соседството.