Тој ке биде независен кандидат за градоначалник

Политичката кариера на Давидов трае од поодамна.Во изминатиот период тој обавуваше советничката функција,беше лидер на лозарите од Тиквешијата .Сега има намера и се кандидира за градоначалничкото место во Кавадарци.