МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Соопштенеие на ОК на ВМРО-ДПМНЕ-Кавадарци на портпаролот Андон Лазаров

„Штабот на ОК на ВМРО-ДПНЕ Кавадарци бил оштетен денеска по полноќ од страна на непознати лица. Истото оштетување е пријавени во полиција за да се превземат соодветни мерки за пронаоѓање на сторителот за да се расчисти случајот. Овој вандалски чин остро го осудуваме и апелираме до сите политички партии да се држат до договореното кодекс за фер и демократски избори.Поради пропагандниот на СДСМ материјал кој бил излепен и расфрлан во непосредна близина на оштетениот штаб од ВМРО-ДПМНЕ прашуваат зошто не се почитува потпишаниот кодекс и дали стравот од се посигурниот пораз на престојните локални избори наместо со програма за работа тие се служат со стари методи на сеење страв и заплашување“ се вели во известувањето до РТК.