МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Ротаракт е младинско Здружениe кое за кратko време од своето постоење јa докажува својата посветеност за донaторски активности.

На две годишнината од постоењето, во Сабота на 27 октомври тие ке одржат редовна годишна средба на своите членови, и оние кои допрва ке му пристапат на Здружението.

Да потсетиме дека во изминатиот период Ротаракт од Кавадарци донираа ЕКГ Апарат за Општата болница во Кавадарци,обновен е покривот на просториите на ГФК Тиквеш на Спортскиот центар во Кавадарци.Истовремно имаа и неколку други активности поврзани со учество во акции за донирање на помош во храна и облека на оние на кои им е најмногу потребна